Boksishop 2019 vaihtuva

Auranmaan osuuspankki aloittaa huhtikuussa

AURANMAA. Auran, Marttilan, Pöytyän ja Tarvasjoen Osuuspankkien osuuskuntakokoukset sekä Paattisten Osuuspankin edustajiston kokous hyväksyivät keskiviikkona pankkien hallitusten esityksen yhdistymisestä Auranmaan Osuuspankiksi eli OP Auranmaaksi.

Voimien yhdistämisen tavoitteena on turvata asiantunteva ja laadukas asiakaspalvelu myös nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä, pankit toteavat tiedotteessaan.

Uuden pankin on tarkoitus aloittaa 1.4.2018.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot