Boksishop

Auto törmäsi jalankulkijaan Yläneellä

PÖYTYÄ/Yläne. Maanantai-iltapäivällä noin 60-vuotias yläneläisnainen törmäsi autolla jalankulkijaan Hohmonkujan kohdalla tiellä numero 204.

Turun suuntaan ajanut kuljettaja yritti väistää tietä ylittämään lähtenyttä 85-vuotiasta yläneläisnaista siinä kuitenkaan onnistumatta. Jalankulkija loukkaantui törmäyksessä, ja hänet kuljetettiin jatkotutkimuksiin.

Tapahtumapaikalla ei ole suojatietä. Sekä kuljettajaa että jalankulkijaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 

 Tilaa lahjalehti
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot