Boksishop

Päihtyneenä ratissa Koskella

KOSKI. Keskiviikkona puoli yhden aikaan yöllä poliisi meni tavoittelemaan Hämeentiellä asuvaa 43-vuotiasta koskelaismiestä. Sattumalta hän ajoi autollaan samaan aikaan kotipihaansa ja vaikutti päihtyneeltä. Miehelle tehty puhalluskoe antoi tulokseksi 1.13 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Tarkkuusalkometrikokeen lukemat olivat 0,97 mg/l.

Miehen asunnossa tehdyssä kotietsinnässä löytyi myös yhdeksän kasvin kannabisviljelmä. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausainerikoksesta.

 

 Tilaa lahjalehti
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot