Boksishop

Risteyskolari Marttilassa

Kuva: Simo Päivärinta

MARTTILA. Kaksi henkilöautoa kolaroi Salontien ja Härkätien risteyksessä Marttilassa tiistaina. Onnettomuus sattui puoli kahden aikaan iltapäivällä, kun stop-merkin takaa tullut auto törmäsi Salontietä ajaneen auton vasempaan etukulmaan.

Kolarissa ei sattunut henkilövahinkoja. Molemmat kuljettajat lähtivät tarkistuttamaan vammansa.

 

 Tilaa lahjalehti
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot