Konepäivät ryskää Oripään maastossa

ORIPÄÄ. Ammattinäyttelystä kaksipäiväiseksi yleisötapahtumaksi kasvanut Lounais-Suomen konepäivät järjestetään Oripään lentokentällä ensi perjantaina ja lauantaina. Raskaan kaluston suurtapahtuman järjestää Lounais-Suomen Koneyrittäjät.

Näyttely levittäytyy lentokentällä kahden hehtaarin alalle. Koneita ja laitteita nähdään myös tositoimissa. Kentän lähellä olevalla hakkuutyönäytösalueella on pinta-alaa 12 hehtaaria.

–Työnäytösalueella on kohteita ensiharvennuksesta päätehakkuuseen. Ryskettä pitäisi olla riittävästi, näyttelyvastaava ja metsäkoneyrittäjä Arvo Lehtonen myhäilee.

Näytöksiä tekevät konevalmistajat ovat työnäytösalueella, muut metsäalan näytteilleasettajat ovat kentän puolella. Näyttelyalueen ja työnäytösalueen välillä on jatkuva messujunayhteys.

Lentokentän alueella esittäytyvät myös maanrakennuksen kone- ja laitevalmistajat sekä muut alan toimijat. Luvassa on kattavasti alan uutuuksia.

Lehtonen toteaa, että näyttelyn käytössä on suuri Okra-halli ja ruokahuollosta vastaava ravintola.

 

Lounais-Suomen konepäivät Oripään lentokentällä 29.9.–30.9. Näyttely on auki molempina päivinä klo 9–17. Lisätietoa www.lskonepaivat.fi

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot