Voitto Hannulan komea kaara

Tällaista automobiilia kelpaa esitellä. Anselm Laakson viime vuosisadan alkupuoliskolla ottamassa kuvassa on Voitto Hannula autoineen. Kuva lienee otettu Yläneellä.
Osaako joku sanoa auton merkin ja vuosimallin?

 

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com

 2 vastausta: Voitto Hannulan komea kaara

  • Käsitykseni mukaan kyseessä on vuoden 1930 Dodge, 6-sylinterisellä moottorilla. Konepellin erikoinen kuviointi kertoo katsojalle automerkin ja vuosimallin. Kuva on myöhäisemmältä ajalta. Auto näytää jo kovia kokeneelta ja aikaa nähneeltä ajopeliltä.

  • Vielä tarkennusta siihen Hannulan autoon.
    Kyseessä lienee kuitenkin Dodgen sisarpuoli Plumouth vm 1929. Näissä merkeissä näytää käytetyn samoja osia ristiin eli jompikumpi, kumpi voitti.
    Vuosimalli voi ola 1929, 19291/2 tai 1930.

Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot