Huumekuski yritti kaahata karkuun

AURA. Huumausaineen vaikutuksen alaisena ylinopeutta ajanut 18-vuotias turkulaisnainen lähti poliisia pakoon ja suistui tieltä Pöytyällä lauantai-iltana. Nainen selvisi vammoitta ulosajosta.

Takaa-ajo sai alkunsa Aurassa ysitiellä, kun poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto ylinopeutta. Partion lähdettyä perään auto lähti yrittämään karkuun edelleen Turun suuntaan. Auto kääntyi Riihikoskentielle, missä sen nopeus oli noin 130 kilometriä tunnissa.

Kuljettaja menetti autonsa hallinnan Pöytyän puolella, jossa auto suistui ojaan. Kuljettajaksi osoittautui 18-vuotias turkulaisnainen. Hän puhalsi nollat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot