Boksishop 2018 vaihtuva

Kuljettajat loukkaantuivat Kumilan peräänajossa

PÖYTYÄ/Kumila. Henkilöautot kolaroivat Ysitiellä Kumilassa torstaina kello 15.40.

27-vuotias turkulaisnainen oli kääntymässä ajosuunnassaan vasemmalle kun takaa tullut 76-vuotiaan pöytyäläisnaisen kuljettama auto törmäsi turkulaisnaisen auton perään.

Turkulaisnaisen kyydissä oli kolme matkustajaa, joista kaksi oli lapsia. Matkustajat selvisivät vammoitta törmäyksessä, mutta kuljettaja loukkasi itseään lievästi. Turkulaisnaisen auto koki lieviä vaurioita törmäyksen johdosta.

Pöytyäläisnainen loukkaantui törmäyksessä ja hänet kuljetettiin tarkastettavaksi. Hänen autonsa vaurioitui keulastaan ja jouduttiin hinaamaan pois paikalta.

Pöytyäläisnainen kertoi havainneensa edessään olleen auton kääntyvän, mutta ei ollut saanut autoaan pysähtymään välttääkseen törmäyksen.

Tieosuudella on 100km/h nopeusrajoitus.  Alkoholilla ei ole osuutta tapahtumiin.

Pöytyäläisnaisen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot