Öljyntorjunta jatkui Koskella

Öljyä torjuttiin vuolaana virtaavasta pelto-ojasta. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Kymppitien ja Tuimalantien risteyksen kohdalla ojaan suistuneesta ajoneuvoyhdistelmästä pellolle valuneen polttoaineen ja moottoriöljyn torjuntatehtävä työllisti Kosken palokuntaa tiiviisti vielä tiistaina.

Suistumisonnettomuus sattui varhain maanantaiyönä. Pellolla kyljellään ollut vetoauto saatiin pystyyn ja pois paikalta reilu vuorokausi myöhemmin. Autosta pellolle ja vuolaana virtaavaan ojaan valuneen diesel-polttoaineen ja moottoriöljyn torjunta jatkui edelleen vielä tiistaina iltapäivällä öljypuomien ja turpeen avulla.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot