Pöytyä palkkaa uuden tulevaisuusjohtajan

PÖYTYÄ. Pöytyän kunnanhallitus päätti palkata kuntaan uuden tulevaisuusjohtajan. Virka täytetään vakinaisesti vielä tämän vuoden aikana ja sen hakuaika päättyy 27. lokakuuta.

Kunnanhallituksessa viran vakinaisuudesta ja sen täyttämisestä äänestettiin. Mirjami Flemmich (vas) esitti Toivo Miinalaisen (sd) kannattamana, että virkaa ei täytettäisi vakinaisesti eikä sitä muutenkaan täytettäisi nyt. Esitys kaatui äänin 2–7.

Tulevaisuusjohtajan toimenkuvaan kuuluvat elinkeinotehtävät, työllisyydenhoitoa sekä kiinteistökauppaa. Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kunnallishallinnon kokemusta, vähintään kolmen vuoden kokemusta elinkeinoelämän asiantuntijatason tehtävistä, johtamistaitoa sekä strategista kehittämisotetta.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot