Boksishop 2018 vaihtuva

Pöytyäläinen huumekuski jäi kiinni Marttilassa

MARTTILA. Poliisipartio pysäytti torstaina puolenpäivän aikaan tarkastusta varten Marttilassa Hämeentiellä henkilöauton, jota kuljetti 30-vuotias pöytyäläismies. Miehelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Lisäksi hänellä oli perässään etsintäkuulutuksia hoitamattomien asioiden takia.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot