Säiliöauto kellahti ojaan Koskella

Ajoneuvoyhdistelmän nostotyöt aloitettiin maanantaiaamuna. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Karbonaattilastissa ollut säiliöautoyhdistelmä suistui ojaan Koskella 10-tiellä maanantain vastaisena yönä. Autonkuljettaja loukkaantui ulosajossa.

Onnettomuus sattui noin kolme kilometriä Kosken risteyksestä Forssan suuntaan. Maastoon valuneesta karbonaatista ei ole vaaraa ympäristölle, mutta ojaan valunutta polttoainetta ja moottoriöljyä jouduttiin imeyttämään pois vielä maanantaina iltapäivällä.

Karbonaattia oli vain vetoauton säiliössä, joka tyhjennettiin toiseen säiliöautoon. Yhdistelmän perävaunu saatiin ylös ja hinattiin pois paikalta iltapäivällä, jolloin vetoauto oli yhä kyljellään ojassa.

Yöllä yhden jälkeen sattuneen onnettomuuden syystä ei ole vielä toistaiseksi varmuutta.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot