Boksishop 2018 vaihtuva

Syysloma alkoi keppihevostellen Oripäässä

Eeva Ojanperän tyylinäyte esteradalla.

ORIPÄÄ. Oripään ylväs vaakunaeläin oli pääosassa, kun liinaharjat hulmusivat Oripään liikuntahallilla. Syyslomaviikon alkajaisiksi oli järjestetty vauhdikas kepparipäivä, joka veti toistakymmentä keppihevosharrastajaa testaamaan halliin rakennettua rataa ja oppimaan kouluratsastuksen niksejä.

Ratavalmennuksen junailivat keppariharrastuksen parissa aktiivisesti jo vuoden verran touhunneet 12-vuotiaat Maiju Mäentausta ja Eeva Ojanperä.

–Tämä on monipuolinen harrastus: saa uusia kavereita, liikuntaa ja kädentaidot kehittyvät, Hiawathaa ja GRO Forfruitia ohjastaneet tytöt tuumivat. Keppihevosia tehdessä kädentaidot karttuvat kummasti.

 

 

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot