Boksishop 2018 vaihtuva

Auranmaalaisia nuoria Taitaja9-aluekilpailuun

AURANMAA. Taitaja9-aluekilpailussa nähdään tänä vuonna joukkueet Tarvasjoen koulusta, Elisenvaarasta ja Auran yhtenäiskoulusta, minkä lisäksi mukana kisaamassa on yksi oripääläinenkin. Tarvasjoen koulusta aluekilpailuun eteni joukkue Haastajat, joka voitti Novidan Liedon toimipisteen paikalliskilpailun. Haastajissa kisaavat Atte Raitaluoma, Vilhelmi Syrjälä ja Juho Seppä.

Elisenvaarasta joukkue Risuaita sijoittui Loimaan toimipisteen paikalliskilpailussa toiseksi ja Auran yhtenäiskoulusta Team TYHÄM kolmanneksi. Risuaita-joukkueessa kilpailevat Veikka Hurme, Kaapo Lahtinen ja Jani Virtanen. Team TYHÄMin puolestaan muodostavat Matias Gustafsson, Aaro Nieminen ja Julia Valkama. Loimaan paikalliskilpailun voittaneessa Alastaron yläasteen Team Dinosaurit -joukkueessa kilpailee oripääläinen Sandra Ylinen.

Raision aluekilpailuun eteni yhteensä 24 joukkuetta, joista kuusi pääsee Tampereella toukokuussa pidettävään Taitaja9-finaaliin. Aluekilpailu käydään 29. marraskuuta.

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot