Boksishop 2018 vaihtuva

Härkätiellä pohditaan iltavastaanottoja

HÄRKÄTIE. Härkätien terveyspalvelut tutkii mahdollisuutta ottaa käyttöön iltavastaanotot Liedon terveysasemalla. Toimialajohtaja Tarja Miikkulainen esitti jo sosiaali- ja terveyslautakunnan jaostolle 20 000 euron lisämäärärahaa ensi vuoden talousarvioon iltavastaanottojen kokeilua varten. Jaos kuitenkin päätti yksimielisesti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi. Hoitajien iltavastaanotto tulee jaoston mukaan valmistella samassa yhteydessä kuin lääkärien iltavastaanottokokeilu.

Aloite iltavastaanottoihin tuli jo pari vuotta sitten Liedon perussuomalaisilta, jotka nyt uudistivat aloitteensa. Uudessa aloitteessaan perussuomalaiset kantavat huolta terveyskeskuksen kilpailukyvystä.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot