Boksishop 2018 vaihtuva

Kasettirekan ohjaamo paloi Riihikoskella

Nopeasti edennyt palo tuhosi kuorma-auton ohjaamon.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Sepelilastissa olleen ajoneuvoyhdistelmän ohjaamo tuhoutui tulipalossa Riihikoskella keskiviikkona iltapäivällä. Palo syttyi, kun auto oli juuri tullut purkauspaikalle Rekolan yritysalueelle Koukkarintielle.

Henkilövahinkoja ei sattunut, mutta tuli tärveli vetoauton pahasti. Nopeasti edennyt palo sai alkunsa ohjaamon takaosasta. Pöytyän VPK sai hälytyksen paikalle noin 15.40.

Kai Kaistila Pöytyän VPK:sta kertoo, että ajoneuvopalot ovat Pöytyän VPK:n toimialueella melko harvinaisia. Niitä sattuu keskimäärin yhdestä kahteen vuoden aikana.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot