Boksishop 2018 vaihtuva

Marttila aikeissa nostaa tuloveroprosenttia, muut Auranmaan kunnat pitämässä ennallaan

AURANMAA. Marttilan kunnanhallitus esittää maanantaina kokoontuvalle valtuustolle puolen prosenttiyksikön kiristystä tuloveroon. Kiristyksen jälkeen Marttilan veroprosentti olisi 20,75.

Pöytyällä tuloveroprosentiksi esitetään nykyistä 21,25 prosenttia, mutta kiinteistöveroprosentteihin esitetään 0,05–0,15 prosenttiyksikön korotuksia.

Koski, Oripää ja Lieto aikovat myös pitää tuloveroprosenttinsa ennallaan. Kuntien kunnanhallitukset esittävät, että tuloveroprosentti on myös ensi vuonna 19,50. Samoin kiinteistöverotuksen taso on tarkoitus pitää entisellään.

Kosken, Marttilan, Pöytyän, Oripään ja Liedon kunnanvaltuustot kokoontuvat ensi maanantaina päättämään veroprosenteista.

Auran kunnanvaltuusto puolestaan ehti jo vahvistaa viime maanantaina ensi vuoden tuloveroprosentiksi 21,75 prosenttia, mikä on sama kuin tänäkin vuonna.

Auran tuloveroprosentti on Auranmaan alueen korkein. Luku on reilusti yli maan keskiarvon, joka on 19,91.

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot