Boksishop 2018 vaihtuva

Mellilän päiväkodin piha sotkettiin

LOIMAA/Mellilä. Mellilän päiväkodin pihalla sotkettiin paikkoja 10.–12.11. välisenä aikana. Pihalla oli levitetty roskia, töhritty paikkoja sekä rikottu lasipullo. Asiaan mahdollisesti liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan Loimaan poliisipäivystykseen.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot