Boksishop 2018 vaihtuva

Ohjelmistopäivitys hidastaa Pöytyän terveyskeskuksen toimintaa

PÖYTYÄ, AURA. Pöytyän terveyskeskuksen terveysasemien koko potilastietojärjestelmä päivitetään ensi viikolla Lifecare-potilastietojärjestelmäksi. Samalla myös suun terveydenhuolto saadaan osaksi Kanta-potilastietojärjestelmää.

Terveysasemilla keskiviikkona 29.11. ja torstaina 30.11. asioivien on hyvä varautua päivityksen aiheuttamiin viivästyksiin. Päivitys vaikuttaa myös puhelimitse asiointiin.

Ohjelmistopäivityksen vuoksi reseptien uusimispyynnöt tulisi tehdä tiistaiaamuun 28.11. kello 10 mennessä tai vasta torstaina.

Sähköiseen ajanvaraustoiminnassa on käyttökatkoja sekä tiistaina kello 14–15 että keskiviikkona ja torstaina.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot