Boksishop 2019 vaihtuva

Oonko ihan normaali? -kirjaan on helppo eläytyä

Holly Bournen kirja ”Oonko ihan normaali?” kertoo nuoren, 16-vuotiaan Evie-tytön elämästä pakko-oireisen häiriön kanssa. Hän haluaa olla normaali, eikä ”tyttö, joka sekosi”, vaikka sairauden pahetessa tämä osoittautuukin hyvin hankalaksi.

Kirjassa on syvennytty hienosti OCD:ta sairastavan ajatusmaailman lisäksi myös muihin ongelmiin, joita nuoret kohtaavat, esimerkiksi joukkoon kuulumisen tarpeeseen. Evie yrittää loppuun asti piilottaa sairautensa niin ystäviltään kuin perheeltäänkin, mutta OCD:n ottaessa vallan hänen on pakko kertoa siitä.

Tekstiin on helppo eläytyä, eikä missään lukemisen vaiheessa tullut tylsää, vaan tarina eteni hyvää vauhtia, mikä piti mielenkiintoa yllä. Aihe on ajankohtainen ja puhutteleva, ja se avaa uusia näkökulmia siihen, millaista elämä pakko-oireisen häiriön kanssa voi olla.

Mikäli tämänkaltaiset aiheet kiinnostavat, kannattaa kirja ehdottomasti lukea! (E.L.)
* * * * *

 

Arvosteluasteikko
* * * * *  mahtava lukukokemus
* * * *  mieleen painuva
* * *  hyvä kirja
* *  kutakuinkin lukemisen arvoinen
*  ei kannata lukea, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot