Boksishop 2018 vaihtuva

Poliisi pyytää vihjeitä Vaskijärven luonnonpuistossa ajelleesta mönkijästä

PÖYTYÄ/Yläne. Poliisi pyytää vihjeitä Vaskijärven luonnonpuistossa tapahtuneeseen luonnonsuojelurikokseen. Ilmoituksen mukaan Vaskijärven luonnonpuistossa on ajettu mönkijällä ja aiheutettu huomattavia jälkiä luontoon. Jäljet havaittiin maanantaina.

Yläneellä sijaitseva Vaskijärven luonnonpuisto on rauhoitettu luonnonsuojelualue.

Havainnot mönkijästä tai sen kuljettajasta pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot