Boksishop 2018 vaihtuva

Pöytyäläismies narahti ratista toistamiseen

PÖYTYÄ/Auvainen. Sunnuntaina ratista kärähtänyt pöytyäläismies jäi maanantaina uudelleen kiinni humalassa ajelemisesta. Miehen liikkeistä tuli poliisille tieto sivullisilta. Miehen kerrottiin olleen Aurassa liikenteessä ja hänet tavoitettiin Auvaisten suunnalta kello 17.30 aikaan. Mies puhalsi tällä kertaa alkometriin 2,50 promillen lukemat. Sunnuntaina promilleja oli 3,50.

35-vuotiaalla miehellä ei ole ajo-oikeutta. Sunnuntaina hän jäi kiinni rattijuopumuksesta Aurassa.

 

Uutiseen sunnuntain rattijuopumuksesta pääset tästä linkistä.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot