Boksishop 2018 vaihtuva

Pöytyän terveyskeskus tarjoaa sähköistä ajanvarausta

PÖYTYÄ, AURA. Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän alueella on otettu käyttöön sähköinen ajanvaraus. Tällä hetkellä sähköisellä ajanvarauksella voi varata ajan suuhygienistiltä hammaskiven poistoa varten, vastaanottoajan psykiatrisilta hoitajilta tai ajan syksyn kausi-influenssarokotusta varten.

–Sähköinen ajanvaraus on uusi, täydentävä mahdollisuus. Vanhat ajanvarauskonstit ovat myös edelleen käytössä, terveyden edistämisen yhdyshenkilö Merja Männikkö painottaa.

Sähköisellä ajanvarauksella asiakkaille tarjotaan helpompi tavoitettavuus palveluun ja madalletaan kynnystä ajan varaamiseen. Palveluun pääsee kuntayhtymän nettisivujen kautta pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Järjestelmää on Männikön mukaan testailtu syyskuun alusta lähtien. Influenssarokoteaikoja on sitä kautta voinut varata marraskuun alusta asti.

Järjestelmää on tarkoitus pikku hiljaa laajentaa myös muihin palveluihin, joita terveyskeskus tarjoaa. Lääkäriaikoja sähköisen ajanvarauksen kautta ei kuitenkaan ole mahdollista varata jatkossakaan, koska se edellyttää hoidontarpeen arviointia.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot