Boksishop 2018 vaihtuva

Henkilöauto ja säiliöauto kolaroivat Marttilassa

Onnettomuus haittaa liikennettä Härkätiellä Marttilassa. Kuva: Simo Päivärinta

MARTTILA. Marttilan keskustassa Härkätiellä sattui henkilöauton ja säiliöauton välinen kolari perjantaina kello 13 aikoihin. Onnettomuus tapahtui Marttilan Salen edustalla.

Säiliöauton perävaunu oli lähtenyt luisuun ja suistui vastaantulevien kaistalle, jossa se törmäsi henkilöautoon. Törmäyksen voimasta henkilöauto suistui pientareelle ja sai rytäkässä lommoja kylkeensä. Kukaan ei loukkaantunut.

Onnettomuus haittasi liikennettä Härkätiellä.

 

Uutista on päivitetty 19.12. kello 9:19. Aiemmasta uutisesta saattoi saada käsityksen, että henkilöauto olisi törmännyt säiliöautoon. Törmäyksen kuitenkin aiheutti luisuun lähtenyt säiliöauton perävaunu.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot