Boksishop 2018 vaihtuva

Jarkko Putkonen löi puhtaan pistevoiton

Jarkko Putkosen oikea suora osui jämerästi Ivan Njegacin leukaperiin.

SALO. Jarkko Putkonen, 33, otti arvokkaan voiton lyödessään kroatialaisen Ivan Njegacin kaikin tuomariäänin Salon ammattinyrkkeilyillan pääottelussa. Putkosen ansiokas valmistautuminen otteluun näkyi rentona ja luottavaisena kehätyöskentelynä, joka oli tarkkaa ja hätäilemätöntä.

Kolmen arvostelutuomarin papereissa pisteet menivät Putkosen hyväksi 78-74, 80-72 ja 80-73. Putkosella on nyt takanaan 20 ammattilaisottelua, joista 15 voittoa, kolme tappiota ja kaksi ratkaisematonta.

Voitto Boxrecin Euroopan ranking-listalla selvästi korkeammalle sijoitetusta kroaatista saattaa avata Putkoselle väylää maanosan arvo-otteluihin.

Amatöörien arvokisoissa Kroatiaan edustaneen Njegacin ammattilaistilillä oli ennen lauantai-iltaa kymmenen voittoa ja kolme ulkomaan kehissä kärsittyä pistetappiota.

Kevyen välisarjan kamppailussa iskettiin kahdeksan erää. 25-vuotias kroaatti antoi kelpo vastuksen Salon Urheilutalon kotiyleisön lujasti kannustamalle Putkoselle, mutta tämän voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot