Boksishop 2018 vaihtuva

Pöytyä tekee kahden miljoonan euron keskuskeittiön

PÖYTYÄ. Riihikosken Rekolan yritysalueelle nousevan keskuskeittiön kustannusarvio laitteineen päivineen hipoo kahta miljoonaa euroa. Kunnanvaltuusto merkitsi hankkeen suunnitelmat ja kustannusarvion tiedokseen.

Rakentaminen on aikomus toteuttaa jaettuna urakkana. Lisäksi keittiölaitteet on kilpailutettu erikseen. Tekninen johtaja Tarmo Rantanen kertoo, että kaksi laitetoimittajaa on jättänyt tarjouksensa. Laitteiden hintaluokka on noin 350 000 euroa.

Keskuskeittiön arvioidaan valmistuvan ensi kesänä. Koulu- ja päiväkotiruuan valmistukseen mitoitetun keittiön päivittäinen ruoka-annosmäärä on noin 1 300–1 500.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot