Boksishop 2018 vaihtuva

Putkirikko vei vedet tuhannelta taloudelta Pöytyällä ja Aurassa

PÖYTYÄ, AURA. Pöytyän Mustanojalla tapahtunut runkovesijohdon rikkoutuminen jätti noin tuhat pöytyäläistä ja auralaista taloutta ilman vettä torstain ja perjantain väliseksi yöksi.

Kello 23:n tienoilla tapahtunut putkirikko saatiin korjattua perjantaiaamuna niin, että vedentulo palautui aamuyhdeksältä.

Pöytyän tekninen johtaja Tarmo Rantanen kertoo, että Auraan saatiin putkirikon aikanakin kriisivettä Turun Seudun Veden putkesta, joten putkirikko näkyi siellä enimmäkseen alentuneena vedenpaineena. Pöytyälle kriisivettä ei saatu johdetuksi, koska kriisivesijohdon syöttöputken liitoskohta oli putkirikon yläpuolella.

Runkovesijohdon vikakohta paikallistettiin nopeasti Turuntien viereen, Mustanojan koulun lähelle. Vuotopaikka oli kuitenkin hankalassa paikassa, putken mutkassa ja kuusiaidan alla.

Rantanen pahoittelee katkoksesta aiheutunutta haittaa ja sitä, ettei asiasta pystytty yön aikana tiedottamaan.

–Kiitos kunnan hyvien ammattimiesten sekä nopeasti toimineiden kaivinkone- ja putkiyrittäjän vuotokohta kuitenkin paikallistettiin ja korjattiin nopeasti,  hän korostaa.

Sosiaalisessa mediassa on pohdittu putkirikon vaikutusta veden laatuun. Rantanen toteaa että vettä voi käyttää normaalisti. Sitä ei tarvitse keittää.

Juttua on täydennetty klo 11.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot