Boksishop 2019 vaihtuva

Smash testasi mustikkaiset herkut itsenäisyyspäivän kunniaksi

Itsenäisyyspäivän kunniaksi maistelimme suomalaisia mustikkaisia tuotteita. Mukana 100-vuotiaan Suomen kunniaksi makutestissä olivat Pandan mustikan ja vaniljan makuiset Suomi-konvehdit, Hartwallin Novellen mustikka-orvokki-kivennäisvesi sekä Hartwall Jaffan mustikka-virvoitusjuoma.

Novelle mustikka-orvokki
Korkkia avatessa mustikka tuoksui vahvasti. Maku ei kuitenkaan ollut voimakas. Se oli tyypillinen makukivennäisvesi, jossa maku jäi toissijaiseksi ja oli lähinnä esanssinen. Kivennäisvesi sopii niille, ketkä eivät pidä kovin maukkaista tai makeista juomista. Mustikka tuo pientä makua veteen, ja orvokkikin maistuu, mutta vain hieman.
* * *

Hartwall Jaffa mustikka
Mustikka Jaffa ei tuoksunut miltään, joka oli pieni pettymys. Juoman väri oli houkutteleva, mutta ei kuitenkaan ollut maultaan toiveiden mukainen. Maku oli erittäin makea ja sokerinen. Mustikka ei tuntunut maistuvan lainkaan. Juomasta ei saanut irti oikein mitään.
* *

Panda Suomi: mustikka–vaniljakonvehteja
Jokaiselle suklaan ystävälle tämä on hyvä ja erilainen vaihtoehto. Paketti on kaunis ja juhlava, joten mikseipä maistaisi. Maku oli hyvä, mutta mustikan makua sai hakea, sillä vanilja ja suklaa ottivat suurimman roolin. Nämä konvehdit ovat näin itsenäisyyspäivän tienoille hyvä juhlapöydän herkku. (E.M.)
* * * *

 

Arvosteluasteikko
* * * * *  mahtava nautinto
* * * *  hyvää
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on silakkalaatikko
*  ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi silakkalaatikko

 

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot