Boksishop 2019 vaihtuva

Aivan hulvatonta, mutta hieman pätkivää yösyöttöä

Elokuva: Yösyöttö (2017)
Lajityyppi: Kotimainen komedia
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Marja Pyykkö
Pääosissa: Petteri Summanen, Marja Salo, Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Anna-Maija Tuokko, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola ja Ona Kamu
Ensi-ilta: 6.10.2017
Kesto: 1h 26 min

Avioliitto, asuntolaina, auto ja haave omasta veneestä. Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia. Vauva-arki alkaa ilman äitiä, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan. Matkalla on hassuja kommelluksia ja vakavia lipsahduksia.
Suomalaiseksi komediaksi elokuva ylitti odotukset. Melkein joka kohtauksessa tapahtui jotain hulvatonta. Elokuva kuvasti humoristisesti vauva-arkea ja miehen ajatuksia. Naurulta ei välttynyt tätä elokuvaa katsoessa. Elokuvan kohtaukset kuitenkin pätkivät välillä hieman epäselvästi, jolloin hetkeksi katsojana hieman putosi kärryiltä, mutta kyytiin takaisin pääsi kuitenkin melko helposti. Elokuva oli aika lyhyt ja tuntui, kuin välistä olisi jäänyt uupumaan jotain. Pääosan rooli sopi näyttelijälle täydellisesti! (E.P.)

* * *

Arvosteluasteikko:
* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa katsoa
* *  kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
*  ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen.

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot