Boksishop 2018 vaihtuva

Härkätulet palavat loppiaisena Koskella ja Marttilassa

KOSKI, MARTTILA. Kosken Lions-klubi sytyttää loppiaisena Härkätulet Härkätien varrelle. Klubin sihteeri Jyrki Anttila kertoo leijonien sytyttävän Härkätulet nyt toista kertaa. Tulet syttyvät lauantaina iltakuudelta.

Tulia poltetaan pääosin taajama-alueen ulkopuolella pellon reunalla ja liittymien läheisyydessä, ei kuitenkaan metsäosuuksilla eikä rakennusten lähellä.

Lauantaina poltettavat noin sata jätkänkynttilää Leijonat sahasivat valmiiksi viime lauantaina Westaksen sahalla sahan lahjoittamasta puutavarasta.

Marttilassa Härkätulia polttavat monet Härkätien varrella asuvat yksityishenkilöt. Varsinkin Salontieltä Marttilan keskustaan päin olevalla tieosuudella on sytytetty useiden vuosien ajan loppiaisiltana erilaisia pieniä tulia.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot