Boksishop 2018 vaihtuva

Kosken Maljasta isketään viikonloppuna

KOSKI. Jo 13. kerran pelattava Kosken Malja isketään loppiaisviikonloppuna Kosken liikuntahallilla. Suomen suurimpiin pöytätenniskilpailuihin kuuluva kisa houkuttelee paikalle 150 pelaajaa ympäri Suomea.

Espoon Mika Räsänen puolustaa miesten kaksinpelin voittoa, mutta saa kovan vastuksen ainakin TIP-70:n venäläisvahvistuksesta Sergei Saveljevista, seuratoveristaan Toni Soineesta sekä ikinuoresta Pasi Valastista. Myös isäntäseura Kaiun Alex Naumi on väläytellyt syksyn aikana siihen malliin, että maljahistorian ensimmäinen koskelaisvoitto ei ole lainkaan mahdottomuus.

Isäntäseuran pelaajia on tulessa peräti 23. Heidän joukossaan on kuusi kilpailu-uransa aloittavaa pingiskoululaista.

–Kilpailukokemusta hankitaan, mutta samalla Kosken Malja on vuoden tärkein varainhankintaprojektimme. Taustaväelle riittää puuhaa niin kisakansliassa kuin keittiössäkin, sanoo Kaiun pöytätennisajoston puheenjohtaja Tero Naumi.

 

Lisätietoja ja tarkemmat aikataulut kisasta: http://koskenkaiku.fi/poytatennis/kosken-malja/

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot