Boksishop 2019 vaihtuva

Loukolan sillan remontti katkaisee Kyröntien huhtikuussa

Loukolan sillan remontti katkaisee Kyröntien yli puoleksi vuodeksi huhtikuusta alkaen.

PÖYTYÄ. Kyröntiellä lähellä Heikinsuon risteystä sijaitsevan Loukolan sillan remontti katkaisee Kyröntien huhtikuussa. Paikalle ei tule väliaikaista siltaa moottoriliikenteelle. Jalan ja polkupyörällä taluttaen joen yli pääsee myös remontin aikana.

Uuden sillan rakentaminen kestää noin seitsemän kuukautta. Remontin aikana kiertotie kulkee Auran kautta. Se pidentää Tarvasjoen keskustan ja Kyrön taajaman välistä etäisyyttä kymmenellä kilometrillä.

 

 

Lue lisää 19.01.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot