Boksishop 2019 vaihtuva

Peltoautot sutivat sunnuntaina Oripäässä

Sunnuntaina Makkarkoskella pääsee taas liukastelemaan. Kuva on viime tammikuun tapahtumasta. Kuva: AVL:n arkisto / Kiti Salonen

ORIPÄÄ/Makkarkoski. Oripäässä järjestetään sunnuntaina talven ensimmäinen peltoautotapahtuma.

Tapahtumassa 36 autokuntaa kiertää Toiviontien tuntumassa kahden kilometrin rataa yhteensä kolmen tunnin ajan.

Kyseessä ei ole kilpailu, vaan harjoitus, joka tarjoaa varsinkin nuorille kuskeille hyvän mahdollisuuden ajoharjoitteluun päivän mittaan hyvinkin jäiseksi muuttuvalla radalla. Ajamaan pääsevät myös ajokortittomat nuoret huoltajan kirjallisella suostumuksella.

Tapahtumassa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuustekijöihin. Viime vuonna tapahtuma sai ikävää julkisuutta, kun helmikuun tapahtuma jouduttiin yleisöluvan puuttumisen vuoksi perumaan, mistä tapahtuman järjestäjät eivät kuitenkaan lannistuneet.

–Tällä kertaa on kaikki luvat kunnossa, ärjestäjiin kuuluva Makkarkosken Rata ry:n Pasi Valtonen huomauttaa.
Makkarkosken Rata ry:llä on tarkoitus järjestää vastaavat tapahtumat myös 18. helmikuuta ja 4. maaliskuuta – jos talvea vain riittää.

 

Peltoautotapahtuma järjestetään sunnuntaina 21.1. kello 11.30–15 osoitteessa Toiviontie 310, Oripää.

 

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot