Boksishop 2019 vaihtuva

Perävaunu kaatui kantatielle

PÖYTYÄ/Riihikoski. Soralastissa olleen ajoneuvoyhdistelmän perävaunun kaatuminen kantatie 41:llä Lankkistentien ja Riihikosken liittymän välillä sulki kantatien parin tunnin ajaksi onnettomuuspaikan kohdalla perjantaina iltapäivällä. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Perävaunu kellahti lumisateisessa kelissä tielle kyljelleen. Ennen sitä vetoauto osui kantatieltä Sankarintielle kääntymässä olleen henkilöauton perään. Oripään suunnasta tulleen ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja ei ilmeisesti huomannut henkilöauton kääntymisaikeita ajoissa eikä väistö pientareen kautta onnistunut täydellisesti. Kuljettajien lisäksi autoissa ei ollut muita matkustajia.

Perävaunun nostotöiden ajaksi kantatie suljettiin ja liikenne ohjattiin kiertoteille Lankkistentien, Yläneentien ja Turuntien kautta. Myöhemmin iltapäivällä kantatien toinen kaista saatiin avatuksi liikenteelle.

Sähkettä on päivitetty 19.1. klo 16.20.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot