Boksishop 2018 vaihtuva

Riihikosken toripäivä vaihtuu perjantaiksi

PÖYTYÄ/Riihikoski. Riihikosken toripäivä vaihtuu. Tästä viikosta alkaen toripäivää vietetään torstain sijasta perjantaisin. Torikauppiaat ovat paikalla tuttuun tapaan aamupäivisin ja Turinatupa on avoinna kello 12:een asti.

Toripäivän vaihdoksen toivotaan tuovan myös kalakauppiaita torille. Torstaiksi kalakauppiaita on ollut heikosti tarjolla. Toripäivän vaihdoksella kokeillaan myös, josko edessä oleva viikonloppu toisi torille Pöytyällä viikonloppuja viettäviäkin.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot