Boksishop 2018 vaihtuva

Tarvasjoen maamerkin purku-uhka kiukuttaa – adressissa jo lähes tuhat nimeä

Purku-uhasta suivaantunut Heikki Mustamäki toivoi lietolaisten katsovan Tarvashovia tarvasjokelaisten näkökulmasta.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvashovin purku-uhka herättää tarvasjokelaisissa kiukkua ja huolta. Talkootyönä tehty Tarvashovi edustaa isolle osaa tarvasjokelaisista kulttuurihistoriallisesti tärkeää monumenttia, jota ei missään nimessä tulisi purkaa.

Rakennustalkoisiin aikanaan osallistuneen Heikki Mustamäen keräämään adressiin on jo kertynyt lähes tuhat nimeä Tarvashovin säilyttämistä puoltamaan.

Tarvashovin tilanne oli yksi tärkeä keskustelunaihe Suurilan kyläyhdistyksen keskiviikkona järjestämässä kuntalaisfoorumissa.

–Tarvashovi on Liedon näkökulmasta pelkkä koulun liikuntapaikka. Meille se on paljon muutakin, Stig Nyberg murehti ja epäili, ettei rakennuksella ole niin suurta korjaustarvetta kuin kunnassa on laskettu.

Liedon teknisen toimen vs. toimialajohtaja Ari Blomroosilta penättiin tietoa siitä, mihin laskelmat perustuvat ja mitä ne pitävät sisällään. Tarvashovin remontin kustannusarvio on noin 1,9 miljoonaa euroa, minkä Blomroos epäili vielä ylittyvänkin.

Lue lisää 12.o1.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot