Boksishop 2019 vaihtuva

The Last Jedi tekee vaikutuksen katsojaan

Elokuva: Star Wars: The Last Jedi
Ensi-ilta: 13.12.2017
Kesto: 2h 32min
Lajityyppi: Toiminta, seikkailu, fantasia, sci-fi
Ohjaaja: Rian Johnson
Pääosissa: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Andy Serkis, Peter Mayhew,Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern, Benicio Del Toro
Ikäraja: 12v

Star Wars -elokuvasarjan kahdeksas osa ”The Last Jedi” jatkaa Luke Skywalkerin ja jedien tarinaa. Elokuva jatkaa tarinaa siitä, mihin ”The Force Awakens” jäi.
Elokuvan päähahmo on edelleen Luke Skywalker. Elokuvassa hän on luopunut toivomasta jedeille uutta tulevaisuutta.
”The Force Awakens” elokuvassa ensi kertaa nähty Rey matkustaa tapaamaan Skywalkeria, ja pyytää tätä opettamaan hänelle jeditaitoja. Samaan aikaan kenraali Leian johtama vastarinta evakoituu tukikohdastaan, kun Ensimmäinen ritarikunta hyökkää heidän kimppuunsa.
Vastarinta menettää kaikki pommittajansa, ja kenraali Leian poika, Kylo Ren, epäröi komentosillan tuhoa tietäen äitinsä olevan siellä. Elokuvan aikana Reyn ja Kylon välillä ilmenee yhteyksiä. Yhteyksien takana on yllättävä henkilö, jonka perimmäisenä tarkoituksena on tuhota Luke Skywalker.
Elokuvasta on vaikea saada otetta, ellei tiedä, mitä edellisissä elokuvissa on tapahtunut. Elokuva oli erilainen, mielenkiintoinen, teki hyvän vaikutuksen ja oli hyvä sekoitus toimintaa ja sci-fiä. Elokuva tempaa mukaansa, ja houkuttelee katsojaa katsomaan myös edelliset Star Wars -elokuvat. (E.M.)
* * * *

Arvosteluasteikko
* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno,
* * *  kannattaa katsoa,
* *  kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen,
*  ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot