Boksishop 2018 vaihtuva

Hiihtokoulu alkoi tasapainon hakemisella

Veikko ja Veikka, 4, Aaltonen hiihtivät kuin majakka ja perävaunu ukin pitäessä turvallisesti perää. Kuva: Tuomas Honkasalo

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneen MLL:n ja Yläneen Kirin järjestämässä hiihtokoulussa päästiin asiantuntijoiden avustuksella perehtymään niin hiihtämisen aloittamiseen kuin taitojen parantamiseenkin. Hiihdon saloihin yläneläisiä lapsia ja aikuisia oli vihkimässä Ville Kavander ja Jari Salmi Yläneen Kiristä.

–Alkuun on helpointa lähteä hiihtämään ilman sauvoja. Siinä haetaan ensin sitä tasapainoa ja tuntumaa suksiin, Kavander paljasti ensimmäisen harjoituksen.

–Luisteluhiihto ilman sauvoja on itse asiassa tosi tehokastakin, kunhan vaan motoriikka riittää siihen, Salmi pohti hieman edistyneempiä harjoituksia.

 

Lue lisää 20.02.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot