Boksishop 2019 vaihtuva

Johanna Matintalo jäi sprintin puolivälieriin

OLYMPIALAISET. Sprinttihiihto perinteisellä tyylillä ei kasvattanut Suomen mitalitiliä Pyeongchangin olympialaduilla tiistaina. Johanna Matintalo putosi jatkosta puolivälierävaiheessa. Matintalo oli omassa erässään neljäs, eikä aika riittänyt jatkopaikkaan. Naisten sprinttimatkan pituus oli 1,25 kilometriä.

Krista Pärmäkosken tie nousi pystyyn välierissä. Vielä alkupäivän karsinnoissa Pärmäkoski oli kolmanneksi nopein. Aino-Kaisa Saarinen ja Kerttu Niskanen jäivät Matintalon tavoin puolivälieriin.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot