Boksishop 2019 vaihtuva

Johanna Matintalon olympiaurakka alkaa lauantaina skiathlonilla

OLYMPIALAISET. Maastohiihtäjä Johanna Matintalon, 21, olympiaura käynnistyy naisten yhdistelmäkilpailulla. Kisa alkaa lauantaina kello 9.15.

Skiathlon koostuu 7,5 kilometrin perinteisestä ja 7,5 kilometrin vapaan hiihtotavan yhdistelmästä. Suomen muut yhdistelmäkisan hiihtäjät ovat Laura Mononen, Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski.

Pöytyän Urheilijoita edustavan Matintalon urakka Etelä-Korean Pyeongchangin laduilla jatkuu tiistaina perinteisen hiihtotavan sprintillä.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot