Boksishop 2018 vaihtuva

Kalikan talviriehassa pysyttiin liikkeessä

Kyröläiset Emilia, 11, Susanna ja Jimi, 7, olivat lähteneet viettämään hiihtolomapäivää Pyhäjärven rantaan. Lumikenkäily oli heille uusi kokemus. Kuva: Sari Holappa

PÖYTYÄ/Yläne. Keskiviikon hiihtolomasää ei olisi voinut enää paljon parempi olla, kun aurinko paistoi täydeltä terältä ja pakkasta oli rapiat kymmenen astetta. Tämän olivat hoksanneet myös reilu 70 talviriehakävijää, jotka olivat tulleet Pöytyän kunnan ja Pöytyä-Oripää 4H:n järjestämään tapahtumaan Pyhäjärven Kalikan rantaan.

Kyröstä paikalle saapuneet Emilia, 11, Jimi, 7, ja Susanna Hurme painelivat menemään lumikengillä pitkin järven selkää. Susanna-äiti sanoi lasten käyneen aiemmin jo mönkijäajelulla ja makkaraakin oli grillattu.

–Pilkkimään emme kuitenkaan aio ryhtyä, koska on näin kylmä. Nyt täytyy pysyä liikkeessä, Susanna-äiti nauroi.

 

Lue lisää 23.02.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot