Boksishop 2019 vaihtuva

Kyrössä tehtiin lauma lumiukkoja pakkaslumesta

Kyrön koulun pelto oli sunnuntaina täynnä lumiukkoja. Kuva: Tuomas Honkasalo

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön laskiaisriehassa todistettiin sunnuntaina, että lumiukkoja voi rakentaa muulloinkin kuin vain suojasäällä. Auranmaan Ladun rakennuspisteellä lumiukkoja tehtiin niin, että pakkaslunta ahdettiin pahviseen tarroilla kiinni olevaan sapluunaan ja sitten sitä tiivistettiin käsillä painamalla. Hetken kun malttoi odottaa, oli lumi jo kiteytynyt yhteen ja lumiukkojen muokkaus oli mahdollista.

–Yleensä lumiukkojen teko on helpompaa, kun voi vaan pyöritellä palloja, totesivat Ella, 6, ja Peetu, 4, Riitamo.

Kyrön Seudun Kyläyhdistyksen ja Auranmaan Ladun tapahtumassa päästiin myös pulkkamäen, makkaran, hernekeiton ja kanisterikurlingin makuun.

 

Lue lisää 13.02.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot