Boksishop 2019 vaihtuva

Painorajoitukset pisti Palaistentien sillan remonttiin

Palaistentien silta purettiin tällä viikolla. Sillan remontti kestää noin pari kuukautta. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA. Palaistentien silta on laitettu remonttiin. Remontin aikana sillalla ei voi liikennöidä, vaan kulku on järjestetty kiertoteiden kautta.

Palaisten yksityistien sillan remontti alkoi tällä viikolla purkutöillä. Silta uusitaan maatukena toimivia betoniarkkuja lukuun ottamatta kokonaan. Päällimmäisenä syynä sillan remonttiin on tieisännöitsijä Esa Ojasen mukaan nykyiset painorajoitukset. Silta saakin remontissa uudet kantavat rakenteet ja kaiteet. Samalla uusitaan myös kansi, jossa alkoi olla jonkin verran kulumisen merkkejä.

Sillan remontoi Turun Teollisuuden Rakentajat Oy. Vesa Rantanen Teollisuuden Rakentajista kertoo remonttiin menevän noin pari kuukautta.

 

Lue lisää 13.02.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot