Boksishop 2019 vaihtuva

Pöytyän seudulla ei päästä susijahtiin

PÖYTYÄ. Turun hallinto-oikeus jäädytti edelleen Suomen riistakeskuksen myöntämän poikkeusluvan yhden suden kaatamiseksi Pöytyän, Oripään ja Niinijoen alueella.

Hallinto-oikeus perusteli täytäntöönpanon kieltämistä sillä, että muutoksenhaku voi käydä hyödyttömäksi, jos poikkeuslupapäätös pannaan tässä vaiheessa täytäntöön.

–Valitusaika asiassa on edelleen kesken, eikä valitusta voida ratkaista ennen valitusajan päättymistä, päätöksen täytäntöönpano on edelleen kiellettävä, oikeus perustelee ratkaisuaan.

Riistakeskuksen myöntämästä poikkeusluvasta hallinto-oikeuteen valitti Luonnonsuojeluyhdistys Tapiola Satakunta – Varsinais-Suomi ry.

Mahdollinen jahtiaika alkaa käydä vähiin, sillä tammikuun 26. päivä myönnetty lupa on voimassa helmikuun puoliväliin asti.

Hallinto-oikeudessa asian ratkaisivat hallinto-oikeustuomari Hannamaija Falck ja hallinto-oikeustuomari Tiina Saari.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot