Boksishop 2018 vaihtuva

Auran S-market avautuu kuukauden päästä

Auran S-marketin rakentaminen on edennyt etunojassa. Liiketalon salossa liehui perjantaina lippu harjannostajaisten kunniaksi.

AURA. Kauppakaaren varrelle noussut Auran S-market avaa ovensa 12. huhtikuuta. Myyntipinta-alaa S-marketiin tulee noin 700 neliötä, kun nykyisessä Salessa vastaava ala on vähän yli 300. Myynti on tarkoitus tuplata Salen myyntilukuihin verrattuna.

Samaan liikekiinteistöön muuttaa myös Auran Apteekki, joka saa käyttöönsä melkein 200 neliön tilat. Apteekin ja S-marketin avajaiset ovat samana päivänä. Pienempään, 64 neliön kokoiseen liiketilaan, osuuskauppa hakee vielä vuokralaista.

Market-päälliköksi on valittu kyröläinen Sanna Suomela, joka työskenteli aiemmin myymäläpäällikkönä Kyrön Salessa.

Ryhmäpäällikkö Kari Öyryn mukaan S-marketin henkilökunnan määräksi tulee 13–15. Nykyisessä Auran Salessa on vähän alle kymmenen työntekijää.

 

Lue lisää 13.03.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot