Boksishop 2018 vaihtuva

Auranmaan Nuorkauppakamari suppaili itselleen alueellisen pääpalkinnon

Aurajoki täyttyi viime heinäkuun alussa suppailijoista Amazing Aurajoki Sup -tapahtumassa. Kuva on otettu Aurassa. Kuva: AVL:n arkisto/Tuomas Honkasalo

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari on tehnyt historiaa voittamalla alueellisen pääpalkinnon: kahtena peräkkäisenä vuonna järjestetty Amazing Aurajoki SUP -tapahtuma on palkittu koko Etelä-Suomen eli A-alueen nuorkauppakamarien Parhaana Projektina 2017. Samalla pieni Auranmaan Nuorkauppakamari pokkasi pääpalkinnon suoraan Helsingin ja Turun suurten kamarien nenän edestä. Forssassa järjestetyn aluevuosikokouksen palkintoraati kehottikin muita kamareita ottamaan mallia Auranmaasta.

Kamarin järjestämä Amazing Aurajoki SUP oli kahtena vuonna retkisuppailun vuoden päätapahtuma Suomessa sekä samalla Auranmaan kamarin historian suurin ponnistus.Tapahtuma vei sup-laudalle yli 300 ensikertalaista,  houkutti jokivarteen tuhansia ihmisiä yleisöksi ja tavoitti kaiken kaikkiaan kymmeniä tuhansia ihmisiä päätyen muun muassa moneen otteeseen kansalliseen mediaan.

–Tapahtuman tärkein ansio oli kuitenkin siinä, miten se onnistui muuttamaan ihmisten suhtautumista jokeen ja sen virkistyskäyttöön. Suppailu toi esiin Aurajoen luontoarvot ja aseman yhtenä vanhimmista kansallismaisemista, kommentoi projektipäällikkö Anna Rauhansuu Auranmaan Nuorkauppakamarista.

 

Lue lisää 23.03.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot