Boksishop 2019 vaihtuva

Auto hinaukseen peurakolarista

Peurakolarissa Tarvasjoella perjantaina vaurioitunut auto jouduttiin hinaamaan pois kolaripaikalta. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoella kymppitiellä lähellä Tyllin teollisuusaluetta sattui perjantaina kello 20.14 aikaan peurakolari. Turun suunnasta tullut henkilöauto vaurioitui törmäyksessä hinauskuntoon ja peura kuoli. Auton kuljettaja loukkaantui lievästi.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot