Boksishop 2019 vaihtuva

Janne Peltola, vko 13

Janne Peltola

Nimi, ikä, kotipaikka, ammatti
–Janne Peltola, 42, Yläne, yrittäjä

Mikä saa sinut hyvälle tuulelle?
–Tulen hyvälle tuulelle, kun asiat sujuvat, työ, perhe ja harrastukset ovat sopivassa balanssissa ja kaikille jää sopivasti aikaa.

Mikä ottaa pattiin?
–Tällä hetkellä ei mikään.

Minkä taidon haluaisit oppia?
–Yleisesti maltti ja muu henkinen kasvu olisi paikallaan. Konkreettisimmista asioista esimerkiksi kitaransoitto on ollut jo kauan listalla ja erilaisia urheilulajeja olisi kiva oppia. Vaikkapa jääkiekko, jota olen viime aikoina käynyt kokeilemassa.

Ketä tai mitä haluaisit kiittää tai kehua?
–Ihmisiä, jotka jaksavat ja viitsivät tehdä hommia yhteisten asioiden eteen. Esimerkiksi vanhemmat, jotka ovat aina mukana lasten harrastuksiin liittyvissä talkoissa.

Minkä asian eteen olisit valmis tekemään talkootyötä?
–Lasten harrastusten eteen ainakin. Ei muutenkaan ole mitään talkoita vastaan, kunhan vain töiltä ehtii. Pääasiassa talkoot ja niiden yhteisöllisyys ovat ihan mukavia.

Minkä paikan esittelisit kotikunnastasi vieraille?
–Yleisesti luontopitäjän maisemat ovat esittelyn arvoisia vähän vuodenajasta riippuen. Yleinen pikkukylän miljöö ja elämänmeno ovat myös oma lukunsa.

Kenestä tai mistä aiheesta haluaisit lukea lehtijutun?
–Kaikista positiivisista asioista on mukava lukea. En välttämättä halua lukea iskelmälaulajien suhteista tai muista yhtä ”tärkeistä” asioista.

Edellinen viikon henkilö halusi kysyä sinulta: mitä muistoja sinulle on jäänyt alakoulusta?
–Pienestä alakoulusta on jäänyt hyviä muistoja. Mukavia ja erilaisia päiviä, jolloin ei ollut isompia huolia eikä murheita.

Mitä kysyisit seuraavalta viikon henkilöltä?
–Mikä on seuraava tavoitteesi?

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot