Boksishop 2019 vaihtuva

Korkeakosken koulun johtokunta

Anselm Laakson viime vuosisadan alkupuoliskolla ottamassa kuvassa on Korkeakosken koulun johtokunta eli Kustaa Ojala, opettaja Aino Järvinen, Nikolai Santala, Reinhold Pohjanpalo, Jalmari Vuorela ja Hilda Hakala. Kuvanottohetki ei ole tiedossa.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com

 

 

 1 vastaus: Korkeakosken koulun johtokunta

  • Korkeakosken koulun johtokunta.
    Vaikuttaa, että kuva on otettu nykyisestä koulurakennuksesta, joka valmistui 1924.
    Hilda Hakala kuoli mahd. 1929 joten kuva on otettu Vuosien 1924 – 1929 välisenä aikana.

Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot