Boksishop 2018 vaihtuva

Koski hyväksyi seurakuntaliitoksen

KOSKI. Kosken kirkkovaltuusto hyväksyi maanantaina illalla pidetyssä kokouksessa Kosken ja Marttilan seurakuntaliitoksen. Päätös syntyi yksimielisesti ja ilman keskustelua. Asia etenee seuraavaksi tuomiokapituliin ja sieltä kirkkohallitukseen, joka tekee lopullisen päätöksen. Marttila teki vastaavan päätöksen jo viime viikolla.

Kosken kirkkoherran Tapio Hietalahden arvion mukaan lopulliset päätökset saadaan huhtikuun aikana. Toukokuussa päästään siis valmistelemaan syksyllä pidettäviä seurakuntavaaleja.

 

Lue juttu Marttilan kirkkovaltuuston päätöksestä: Marttila hyväksyi seurakuntien yhdistymisen.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot